Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Синоптики повідомили про високий рівень забруднення повітря у столиці

18 серпня 2017 року, 17:45

Із 16 серпня в столиці спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Так, протягом 17 та 18 серпня рівень забруднення формальдегідом досяг 4-5 середньодобових значень ГДК (гранично-допустима концентрація) в районах: Бессарабської, Деміївської та площі Перемоги, вулиці Довженка. Рівень забруднення діоксидом азоту досяг 4-5 середньодобових значень ГДК в районах: Бессарабської та Деміївської площ, а також вулиць Довженка, Попудренка, Каунаської. Перевищення максимальних значень ГДК оксидом вуглецю – 1-2,4 в районах Бессарабської, Деміївської та площі Перемоги, Оболонського проспекту, вулиці Довженка.

За прогнозом Гідрометцентру, такі метеорологічні умови – антициклональний характер погоди, висока температура повітря, слабкий вітер у приземному шарі та рівень забруднення (з тенденцією до подальшого зростання) – утримаються в Києві до 21 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]