Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 серпня рух транспорту низкою вулиць Києва буде обмежено

18 серпня 2017 року, 20:40

Із 5:00 19 серпня до 22:00 20 серпня буде обмежено рух транспорту на шляхопроводі на Одеській площі до двох смуг у напрямку руху з вул. Академіка Заболотного до Кільцевої дороги. У цей період триватиме ремонт асфальтобетонного покриття, повідомили в КК «Київавтодор».

Також до 20 серпня рух транспорту вул. Володимирською буде частково обмежено у зв’язку з ремонтом бруківки на розі вулиць Володимирської та Рейтарської.

Нагадаємо, що до 28 серпня в столиці діятимуть тимчасові обмеження руху транспорту в місцях проведення святкових заходів. Зокрема сьогодні, починаючи з 18:00 рух транспорту на вул. Хрещатик, від Бессарабської до Європейської площі, обмежено на час проведення тренування військ із проходженням у пішому порядку.

Комунальна корпорація просить водіїв із розумінням віднестись до тимчасових незручностей і заздалегідь планувати маршрути.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]