Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 вересня на Бессарабській площі обмежать рух транспортних засобів

12 вересня 2017 року, 18:37

14 вересня буде обмежено рух транспортних засобів на Бессарабській площі у зв’язку з проведенням церемонії урочистого відкриття 14-ї щорічної зустрічі міжнародної незалежної організації «Ялтинська європейська стратегія» у будівлі комунального підприємства «Бессарабський ринок» (Бессарабська площа, 2). Підписане відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, обмеження діятиме 14 вересня з 17:00 до 19:30 на Бессарабській площі – на ділянці від вул. Великої Васильківської до вул. Басейної (окрім транспортних засобів учасників заходу, за наявності конференційного транспортного бейджа YES).

На час проведення заходу буде внесено відповідні зміни в роботу маршрутів міського наземного пасажирського транспорту загального користування, які курсують зазначеними вулицями. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]