Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

17 вересня у КМДА відбудеться культурно-просвітницький захід «Моральна реформація»

13 вересня 2017 року, 13:49

17 вересня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться культурно-просвітницький захід «Моральна реформація» з нагоди відзначення 500-річчя Реформації в Україні.

Захід відкриється презентацією документального короткометражного фільму «Реванш XXI». Також програма включає перегляд просвітницького та розважального кінопродукту: ігрових, документальних, анімаційних робіт-переможців і призерів Міжнародного кінофестивалю «Світло».

Культурно-просвітницький захід проходитиме за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Спілка християнських письменників України».

Під час заходу також експонуватимуться картини народного художника України Валерія Франчука, членів спілки художників Костянтина та Світлани Шаповалових і сучасного українського художника Любомира Мартинюка.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Колонна зала КМДА.

Початок о 10:00.

Вхід вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]