Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «У Києві обстежать руслові опори під мостовими переходами через р. Дніпро»

18 вересня 2017 року, 14:03

У столиці обстежать руслові опори восьми мостових переходів через річку Дніпро. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Замовником робіт визначено КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

Комунальне підприємство повинне отримати вихідні дані на проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для проектування та виконання робіт, забезпечити розроблення та затвердження проектної документації і отримання усіх необхідних дозволів  на проведення робіт.

«Відновлення столичної інфраструктури – один із пріоритетних напрямів роботи міської влади. Щоб уникнути аварійних ситуацій, пов’язаних із експлуатацією мостових переходів, що діють, буде здійснено обстеження руслових опор, а за результатами обстеження – проведене укріплення мостів. Зокрема: Московського та мосту Метро через Дніпро і Русанівську протоки, мосту імені Патона, Південного мостового переходу, мосту на вході в Гавань, паркового пішохідного мосту через Дніпро на Труханів острів і автодорожньої частини мосту залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро», – розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він додав, що замовник робіт має подати інвестиційні пропозиції до Департаменту економіки та інвестицій КМДА щодо включення даних робіт до Програми економічного і соціального розвитку на 2017 рік і проекту програми на 2018 рік. Виконання робіт буде здійснюватися коштом столичного бюджету в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]