Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Нове дорожнє покриття влаштували на ділянці вул. Дегтярівської і б-рі Ромена Роллана

18 вересня 2017 року, 15:57

Нове асфальтобетонне покриття на ділянці вул. Дегтярівської та проїжджій частині б-ру Ромена Роллана облаштовано упродовж вихідних у рамках поточного ремонту. Про це повідомили в КК «Київавтодор»

Також на просп. Соборності дорожники розпочали нанесення тонкошарового захисного покриття за технологією «Slurry Seal», яка базується на використанні литих емульсійно-мінеральних сумішей. Це дає змогу подовжити термін служби покриття.

На перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела завершується встановлення бортового каменю та розбирання підпірних стін на підходах до шляхопроводу. У рамках капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і В. Покотила розпочато армування плити мостового полотна одного шляхопроводу та підготовки до армування – іншого. На Одеському шляхопроводі триває ремонт прогонових будов і завершується ремонт сходів.

Окрім того, упродовж вихідних дорожники розпочали капітальний ремонт Набережного шосе.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]