Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 вересня відбудеться NETбрифінг, де презентують проекти Київського молодіжного центру

19 вересня 2017 року, 10:32

21 вересня о 19:00 відбудеться NETбрифінг – комунікаційна платформа, де презентують проекти Київського молодіжного центру, а також можливості партисипації для бізнесу, влади, громадськості та студентських інституцій. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі (КМЦ).

Участь у заході візьме директор Центру Анна Куценко, яка розповість про діяльність організації, нинішні та майбутні проекти. Участь у заході також візьмуть проекти та партнери КМЦ: «Let’s do it! Ukraine», «ПроПрофесії», YouthDay та інші.

NET-брифінг орієнтований на людей, які мають ідеї проектів, ініціатив, пропозицій щодо розвитку КМЦ. До заходу можуть долучитися молодіжні активісти, громадські організації, студентське самоврядування. На зустрічі презентують можливості та ресурси, якими Центр готовий ділитися для реалізації молодіжних ініціатив. Також прийматимуться пропозиції щодо діяльності Центру у 2018 році.

Після презентації на учасників чекає неформальна частина заходу.

Місце проведення: б-р Т. Шевченка, 62, хаб «#ПеремогаSpace».

Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: (044)-221-92-11 або електронною поштою: [email protected] (Київський молодіжний центр).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]