Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відбулась зустріч із представниками нового складу Громадської ради при КМДА

19 вересня 2017 року, 17:45

 

Сьогодні, 19 вересня, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв зустрівся з представниками нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації). Участь у зустрічі взяли представники Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.

Зауважимо, що це третя зустріч керівництва КМДА з новим складом Громадської ради, де обговорюється подальша взаємодія, адже в структурі Громадської ради налічується 7 комітетів за різними профільними напрямами.

«Сьогодні роль громадськості у прийнятті ключових рішень розвитку міста надзвичайно висока. Шляхом обговорень вдається досягнути оптимальних рішень навіть щодо тих проблем, які назрівали роками. Сподіваюся, що у форматі взаємодії з новим складом ради представництво громади отримає більш системний та консолідований характер», – сказав Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, 6 червня 2017 року в актовій залі ПАТ «Київпроект» відбулись установчі збори із формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) на 2017-2019 роки. До Громадської ради входить 35 осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]