Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 вересня Олексій Резніков візьме участь у традиційному святі «Юнь Києва запрошує»

(подію завершено)

23
вересня субота
час проведення 11:00

23 вересня об 11:00 у Маріїнському парку відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує», у рамках якого вручать 2 автомобілі дитячим будинкам сімейного типу, а саме: родинам Перегуд (Голосіївський район) і Вовк (Дніпровський район). Кошти для придбання автомобілів виділені Київською міською державною адміністрацією. Участь у заході візьме заступник голови КМДА Олексій Резніков.

У програмі: фестиваль парасольок добра, ігри, квести, скайпарк, концерт; представлення соціальних послуг для столичних сімей, презентація світових цілей сталого розвитку.

Мета акції – презентувати безкоштовні соціальні послуги та послуги неформальної освіти державних і громадських закладів Києва для столичних родин, популяризувати здоровий спосіб життя, безпечну поведінку, волонтерський і скаутський рух, залучити дітей і молодь до соціально-корисної діяльності.

Орієнтовна кількість учасників: 3000 осіб.

Захід триватиме з 10:00 до 15:00. Вхід вільний.

Місце проведення: Центральний парк культури та відпочинку «Маріїнський», біля сцени «Мушля».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]