Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22-23 вересня у Стамбулі відзначають Дні Києва

22 вересня 2017 року, 15:04

Минулого року «Дні Києва» відзначалися в гостинному Тель-Авіві. Серед учасників були провідні туроператори України, мережі, а також українська авіакомпанія.

Цьогоріч Дні Києва відзначають у найбільшому місті Туреччини та Європи, культурному центрі Туреччини – Стамбулі. Участь у заходах беруть представники Київського туристичного альянсу, Конвеншен бюро міста Києва, Генеральне консульство України в Туреччині, провідні туроператори Туреччини.

Метою даного заходу є популяризація міста Києва як сучасного європейського міста серед представників туристичного ринку Туреччини та мешканців Стамбулу, що сприятиме розвитку туристичної привабливості міста та промоції Києва за кордоном.

Участь у заході українських компаній, що працюють в галузі туризму, дозволить презентувати свої організації та власний туристичний продукт, залучити більшу кількість партнерів та презентувати свої пропозиції туристам із Туреччини.

Організатори заходу – Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, Генеральне консульство України, мерія міста Стамбул, Київський туристичний Альянс.

Нагадаємо, Міська цільова програма розвитку туризму в м. Києві на 2016-2018 роки виконана на 77%. Реалізація програми сприяє розвитку туристичної інфраструктури, популяризації туристичного потенціалу Києва на світовій арені, створенню його позитивного іміджу як безпечного європейського міста.

Також очікується, що за результатами 2017 року столицю України відвідає близько 1,4 млн іноземних туристів, що на 15% більше, ніж у минулому році, а надходження до міського бюджету від туристичного збору становитимуть 22 млн грн. До речі, Туреччина – на шостому місці за кількістю туристів серед країн, що відвідують Київ. Так, кількість туристів із Туреччини у 2016 році склала понад 60 тисяч. А за результатами першого півріччя 2017 року, Туреччина увійшла у ТОП-10 країн-візитерів до Києва, поруч із Ізраїлем, США, Німеччиною, Білоруссю, Великобританією, Азербайджаном, Францією, Італією та Грузією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]