Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Колонній залі КМДА відбудеться нарада з питань відключення від постачання тепла будинків, які обслуговуються ТОВ «Водоканал-Сервіс»

(подію завершено)

25
вересня понеділок
час проведення 10:00

У понеділок, 25 вересня 2017 року, о 10:00 у Колонній залі КМДА (2-й поверх) заплановано провести нараду з питань відключення від постачання тепла будинків, які обслуговуються ТОВ «Водоканал-Сервіс».

Порядок денний заходу включає розгляд офіційної копії річних форм звітності НКРЕКП «3-НКП» від ТОВ «Водоканал-Сервіс» за 2014-2017 роки (наростаючим підсумком), ознайомлення з офіційною інформацією від ТОВ «Водоканал-Сервіс» щодо розрахунків мешканців за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання, фіксацію суми заборгованості держави перед ТОВ «Водоканал-Сервіс» для відшкодування пільг та субсидій, звітування ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Водоканал-Сервіс» щодо звіряння нарахувань, а також розгляд можливих варіантів першочергового підключення до ГВП будинків, які обслуговуються у ТОВ «Водоканал-Сервіс».

Зауважимо, що реальне рішення проблеми боргу приватної енергопостачальної компанії ТОВ «Водоканал-сервіс» перед ПАТ «Київенерго» – це проведення звіряння нарахувань та розрахунків за кожним будинком. Саме цим із 22 вересня займаються і планують завершити протягом вихідних днів представники ПАТ «Київенерго», ТОВ «Водоканал-Сервіс» та частина голів ОСББ/ЖБК, які обслуговує ТОВ «Водоканал-Сервіс», на виконання рішень, зафіксованих відповідними протоколами КМДА з нарад за участю представників КМДА, НКРЕКП, ПАТ «Київенерго», ТОВ «Водоканал-Сервісу» та його клієнтів ОСББ/ЖБК від 20.09.2017.

 

Місце проведення: Колонна зала КМДА (вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх).

Акредитація представників ЗМІ триває до 09:30 25 вересня.

Акредитуватися журналісти можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події), а також надіславши СМС із контактними даними на номер 096 379 2772. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]