Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитра Левченка обрано головою Ради корпорації «Укрелектротранс»

25 вересня 2017 року, 14:00

Генерального директора КП «Київпастранс» Дмитра Левченка обрано головою Ради корпорації «Укрелектротранс». Урочисте призначення на нову посаду відбулося у межах ХХХІІІ звітно-виборної конференції.

«Очолити Раду корпорації «Укрелектротранс» – це для мене не тільки велика відповідальність, але й чудова можливість зробити свій внесок у розвиток інфраструктури нашої країни», – зазначив Дмитро Левченко.

Він також наголосив, що столична влада вже давно взяла вектор на розвиток електричного транспорту.

«У місті курсують 13 трамваїв четвертого покоління – безшумних, із низькою підлогою, камерами відеоспостереження, Wi-Fi та іншими зручностями для пасажирів. Наразі ми спрямовуємо сили на подальший розвиток трамвайної та тролейбусної інфраструктури», – повідомив Дмитро Левченко.

У звітно-виборній конференції взяли участь представники 42 підприємств-членів корпорації «Укрелектротранс», ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України та Київської міської профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]