Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я вдячний всім, хто боровся за повернення до комунальної власності ділянки, на якій розташований сквер Небесної сотні»

02 грудня 2016 року, 21:13

Я вдячний всім, хто боровся за повернення до комунальної власності земельної ділянки, на якій розташований сквер Небесної сотні. Про це в ефірі каналу «Київ» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

Він наголосив, що сквер Небесної сотні є символічним місцем для Києва. Віталій Кличко нагадав, що Київрада розірвала договір оренди на одну з ділянок, на яких розташований сквер. Інша ж ділянка перебувала в приватній власності і її міській владі необхідно було повернути через суд.

«І я хочу привітати киян, що суд ухвалив рішення повернути й іншу ділянку у власність міста», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що місце, де розташований сквер – в історичній зоні, яку необхідно належним чином охороняти.

«У минулі роки було зроблено багато помилок. І я підтримую рішення суду. І вдячний всім киянам, хто боровся за таке рішення. Ця перемога була б неможливою без команди, яка працювала, щоб повернути громаді земельну ділянку, де розташований сквер Небесної сотні», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]