Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столична влада не змінить своєї позиції стосовно продажу алкоголю в МАФах»

02 грудня 2016 року, 20:43

Заборона продажу алкоголю в МАФах та вночі у торгових мережах є позицією суспільства, тому влада Києва не змінить свого рішення. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

Мер наголосив, що подібна практика обмеження продажу алкоголю ефективно працює в усьому світі, а ухвалене Київрадою рішення про заборону продажу алкоголю в МАФах засновувалося на численних зверненнях і скаргах киян.

«Хочу підкреслити, що саме це рішення було обґрунтоване багатьма зверненнями людей. Це не бажання окремого чиновника, це – бажання більшості нашої громади. Впевнений в тому, що заборона на продаж алкоголю в МАФах та обмеження продажу алкоголю вночі повинні діяти. Це – світова практика, вона ефективно працює. І ми повинні відстоювати інтереси більшості киян. Це дає нам підґрунтя говорити, що заборона на продаж алкоголю в МАФах та в нічний час у торгових мережах є позицією суспільства», – підкреслив мер.

Віталій Кличко зазначив, що столична влада не змінить своєї позиції і оскаржить рішення про скасування заборони у судах вищої інстанції.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]