Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Інвестори зацікавлені вкладати кошти у Київ. Адже минулого року 60 відсотків прямих іноземних інвестицій в Україну прийшли саме у столицю»

26 вересня 2017 року, 11:43

Інвестори зацікавлені вкладати кошти в Київ. Адже минулого року 60 відсотків прямих іноземних інвестицій в Україну прийшли саме у столицю. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі каналу Newsone, коментуючи проведення Інвестиційного форуму Києва.

Віталій Кличко наголосив, що значна кількість бізнесменів з різних країн розглядають Київ як привабливе місто для інвестицій. Мер столиці нагадав, що минулого року сума інвестицій у Київ перевищила в 4 рази показник позаминулого року. «Звичайно, на активність інвесторів впливає ситуація загальнополітична в країні, події на Донбасі. Тим не менш можу сказати, що зацікавленість інвестувати в Київ є і вона досить висока», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що за минулих три роки столиця залучила понад 3,6 млрд грн. «Наприклад, 60 відсотків прямих іноземних інвестицій, які загалом прийшли в Україну минулого року, це інвестиції в Київ. І це означає, що є довіра, є перспективи та привабливість нашого міста», – підкреслив Київський міський голова.

За словами Віталія Кличка, зацікавленість інвесторів також можна пояснити позитивними економічними показниками столиці. «Київ розвивається. І ми сподіваємося, що ті проекти, які презентовані на Інвестиційному форумі, зацікавлять інвесторів і ми їх втілимо», – зауважив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]