Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відзначать найкращих в туристичній галузі

26 вересня 2017 року, 19:00

6 жовтня у столиці будуть визначені переможці і оголошені результати премії «Кyiv Tourism Awards 2017».

Премія «Кyiv Tourism Awards 2017» відбудеться за підтримки Управління туризму та промоції КМДА з нагоди міжнародного Дня туризму та Дня туризму в Україні.

«Премія була запроваджена минулого року і можна сміливо говорити, що вона вже щорічна. Зважаючи на збільшення туристичного потоку до Києва, активно розвиваються та вдосконалюються й послуги у цій індустрії. І, завдяки голосуванню, будуть визначені кращі з кращих у галузі. Я радий, що представники всіх супутніх бізнесів небайдужі і розуміють, що це наше спільне завдання – міста й бізнесу, робити все, аби Київ ставав ще більш привабливим для туристів», – зауважив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Він наголосив, що кількість туристів збільшується щороку.

«Прогнози прогнозами, але я радий констатувати, що кількість іноземних відвідувачів зростає, і з очікуваних цього року близько 1,4 мільйона іноземних туристів протягом 2017 року Київ за перше півріччя відвідала половина. Це вкотре доводить, що Київ – туристично та інвестиційно привабливе, цікаве місто. Іноземний туризм розвивається, заходи, що направлені на його розвиток, заходи міської цільової програми розвитку туризму в столиці – ефективні та дають позитивний результат», – додав Олексій Резніков.

Так, за перше півріччя Київ відвідало 688,47 тисячі іноземних туристів, що на 25,43% більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

У топ-10 країн-візитерів до Києва увійшли: Ізраїль, США, Німеччина, Білорусь, Туреччина, Великобританія, Азербайджан, Франція, Італія, Грузія.

Окрім того, згідно з показниками Управління туризму та промоції КМДА, 2017 рік став найефективнішим у контексті реалізації цільової програми та спільних проектів з представниками бізнесу в сфері міжнародних відносин – проведено понад 50 різних заходів для формування туристичної привабливості Києва, приріст туристичного потоку.

«Кyiv Tourism Awards» – це урочиста церемонія нагородження, яка є результатом взаємодії бізнесу та міста у напрямі розвитку Києва як туристичного центра країни, а вдосконалення та підвищення стандартів сервісу для киян та гостей європейської столиці.

24 вересня завершилося інтернет-голосування у номінаціях. Далі – робота журі: відбір за критеріями, які прописані під кожну номінацію, після чого визначаються три фіналісти, які отримають максимальну кількість балів, серед яких один переможець у кожній номінації.

На міському рівні відзнаку за внесок у розвиток національного туристичного продукту отримають кращі фахівці та підприємства в номінаціях:

  • Кращий туристичний оператор з в'їзного іноземного туризму,
  • Кращий готельний комплекс 5*,
  • Кращий готельний комплекс 4*,
  • Кращий готельний комплекс 3*,
  • Кращий хостел,
  • Кращий заклад харчування за відгуками туристів,
  • Кращий в номінації подієвого туризму,
  • Кращий гід міста,
  • Найкраща туристична локація Київського регіону,
  • Кращий туроператор з ділового туризму,
  • За розвиток активного виду туризму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]