Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Теплопостачальні підприємства повинні прискорити виконання робіт на мережах і теплоджерелах, що супроводжуються відключенням гарячої води – Петро Пантелеєв

12 жовтня 2017 року, 14:28

Ми поступово вирішуємо питання безгосподарних теплоджерел, зокрема бойлерів, аби відновити питання стабільного гарячого водопостачання мешканцям. Однак тепловикам необхідно прискорити виконання робіт, у тому числі протиаварійних, що супроводжуються відключенням гарячого водопостачання. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час інспекції технічного стану двох бойлерів – на вулиці Гетьмана, 22-Б та Виборзькій, 18/20.

«У Києві дійсно є об’єкти, які тривалий час перебували на балансі заводів, приватних підприємств, що збанкрутували. У результаті теплоджерела не мали належного технічного обслуговування, дійшли до критичної межі зношеності, а мешканці страждають від перебоїв у наданні послуг через це. Свої зобов’язання балансоутримувачі не виконують, тому це мусить робити міська і районна влада спільно з ПАТ «Київенерго». За тими об’єктами, які нам вдалось перевірити, ми прийняли рішення, що більш доцільно в цих та аналогічних будинках встановлювати сучасні індивідуальні теплові пункти, аніж витрачати колосальні кошти на реконструкцію та подальше утримання бойлерів», – повідомив Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА дав доручення представникам ПАТ «Київенерго» протягом тижня завершити основні роботи.

«Питання повернення гарячого водопостачання киянам є дуже актуальним. Близько 700 споживачів сьогодні залишаються без послуги, тривають роботи на теплових мережах. Зараз теплопостачальники працюватимуть у максимально інтенсивному режимі. Найбільш проблемними наразі є території Оболонського, Шевченківського, Солом’янського районів. Однак наше завдання – виконати усі роботи до початку розгортання системи теплопостачання в житлові будинки», – підкреслив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]