Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян: «Сьогодні Київ робить капітальний ремонт доріг, які не ремонтувалися вже понад 30 років»

12 жовтня 2017 року, 16:07

Сьогодні міська влада столиці здійснює капітальний ремонт доріг, які не ремонтувалися вже понад 30 років. Наприклад, капітального ремонту Набережного шосе не було з 1986 року. Про це зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян під час інспекції виконання робіт із ремонту шосе.

«Ремонт Набережного шосе – необхідний крок для міста, адже це важлива транспортна артерія столиці. Зараз ми капітально ремонтуємо ділянку від Поштової площі до моста Метро, довжина якої – 2,6 км. Попри певні складнощі, ми впевнено йдемо до нашої мети – створення якісної, європейської мережі доріг у столиці», – підкреслив Дмитро Давтян.

Також він додав, що сьогодні вже перевлаштовано гранітний бортовий камінь – 1700 погонних метрів; відфрезеровано асфальтобетонне покриття на площі – 24 000 м²; влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття на площі 12 000 м².

Орієнтовна вартість будівельних робіт з капітального ремонту Набережного шосе – 124 млн грн.

Окрім вже виконаних робіт, найближчим часом планується влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини; влаштування тротуарів з ФЕМів; ремонт оглядових колодязів; озеленення прилеглої території; встановлення нового бар’єрного огородження та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

«Роботи з ремонту виконуються досить швидко, і я можу запевнити, що кияни будуть задоволені якістю відремонтованого Набережного шосе. У цьому році за планом мають капітально відремонтувати 300 кілометрів столичних доріг і проїздів, адже комфортне пересування мешканців – важливе завдання для столичної влади», – наголосив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]