Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада удосконалить процедуру конкурсного відбору кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки

13 жовтня 2017 року, 11:37

У столиці утворено робочу групу для напрацювання змін до Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки в Києві. Підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Робоча група створена задля удосконалення процедури конкурсного відбору кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки в Києві.

Робоча група має у двомісячний термін провести аналіз проблемних питань, що виникають під час конкурсного відбору кандидатур, напрацювати пропозиції щодо внесення змін до Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки в Києві та подати їх на розгляд Київському міському голові.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]