Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться фестиваль Громадського бюджету

18 жовтня 2017 року, 11:45

22 жовтня з 12:00 до 18:00 в Українському домі триватиме фестиваль Громадського бюджету (ГБ).

Під час заходу команди ГБ презентуватимуть найцікавіші проекти. Активні кияни зможуть долучитись до співпраці з командами, підтримати голосами, дізнатись, як діє демократія, внести пропозиції щодо розвитку механізму Громадського бюджету та електронної демократії у столиці.

Цьогорічний захід пройде під гаслами: «Проведи цей день із сім’єю з користю для себе і нашого міста!», «Зробимо місто кращим без підкупів та фальсифікацій!».

На гостей заходу чекатимуть: виступи дитячих колективів, різноманітні майстер-класи, школи робототехніки, IT-кластер, комп’ютерні змагання.

Важливою частиною ГБ-Фесту стануть круглі столи, де розглядатимуться найгостріші питання ГБ-2 та концепція ГБ-3. Під час першого круглого столу стартує засідання громадського суду присяжних – Громадської бюджетної комісії, яка розгляне всі скандальні проекти та ухвалить рішення щодо їхньої долі. Цей круглий стіл відбудеться за участю координаторів ГБ – Міської робочої групи та керівництва бюджетної комісії Київради. На другому круглому столі обговорюватимуть секрети успіху лідерів голосування у форматі презентацій команд, які просувають 5+ проектів, із яких хоч 1 є в прохідному списку (за винятком команд/проектів, які розглядатимуться в частині-1). Під час третього круглого столу – громадське обговорення концепції ГБ-3 та питання участі в ГБ шкіл та інших закладів освіти.

Автори проектів громадського бюджету також можуть подати заявку на безкоштовну участь, презентацію проектів та виступи на ГБ-Фесті – за посиланням.

Під час заходу кожен відвідувач зможе отримати консультації щодо громадського бюджету, технічних питань, проголосувати за цікаві йому проекти. У разі відсутності електронного Bank-ID, охочим віддати свій голос за цікаві проекти потрібно взяти на захід паспорт, ІНН (податковий номер) і мобільний.

Вхід на Фестиваль для всіх гостей і учасників – вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]