Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Лівобережній площі та ділянках Кільцевої дороги встановили світлоповертальні елементи

23 жовтня 2017 року, 18:30

На Лівобережній площі та ділянках Кільцевої дороги встановили світлоповертальні елементи (вставки розмічальні дорожні) для кращого зорового сприйняття геометричних параметрів вулиці. Як зауважили у КК «Київавтодор», належним чином обладнані аварійно-небезпечні ділянки вулично-дорожньої мережі сприяють безпеці руху, особливо у темний період доби.

Як зазначили у комунальній корпорації, встановлені світлоповертальні елементи виготовлені Інститутом проблем реєстрації інформації (ІПРІ) НАН України – переможцем конкурсу науково-технічних проектів НАН України в 2017 році.

Із метою підвищення безпеки дорожнього руху, комунальна корпорація «Київавтодор» підтримала проект «Розробка та впровадження високоефективних кругових світлоповертальних елементів для автомагістралей та транспортних мереж м. Києва», запропонований вищезазначеним інститутом, і погодилась здійснити дослідну експлуатацію виготовлених зразків світлоповертальних елементів.

Як зауважили в КК «Київавтодор», зразки світлоповертальних елементів були надані безоплатно Інститутом проблем реєстрації інформації (ІПРІ) НАН України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]