Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Університеті Грінченка відбулися вибори ректора

26 жовтня 2017 року, 14:39

25 жовтня 2017 року відбулись вибори ректора Київського університету імені Бориса Грінченка. Голосування відбувалось в одному з корпусів Університету за адресою вул. Маршала Тимошенка, 13-Б. Фактично у виборах взяли участь 1156 осіб, серед яких науково-педагогічні, педагогічні, наукові працівники, представники студентства та інших категорій співробітників.

Відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» при підрахунку голосів виборців виборча комісія встановила, що «за» кандидата Віктора Олександровича Огнев’юка було віддано 1091 голосів, що становить 87,3% від загальної кількості виборців.

«Якщо ми візьмемо відсоток від кількості виборців, які взяли участь у виборах, то побачимо, що 93,4% підтримали мене. Я дякую всім, адже довіра дуже дорогого коштує, довіра зобов’язує. Дякую членам колективу і за те, що вони підтримали програму, з якою я йшов на ці вибори. Наступні 5 років стануть роками удосконалення всіх складових діяльності нашого Університету. Це амбітна програма, але якщо узагальнити, то наша мета – це входити до топ-25 найкращих університетів України і займати лідерську позицію в освіті та наукових дослідженнях», – зауважив Віктор Огнев’юк.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]