Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 40 протиаварійних бригад наразі ліквідовують пошкодження на зовнішніх мережах столиці

01 листопада 2017 року, 15:08

 

У столиці працює 40 протиаварійних бригад, аби ліквідувати пошкодження, що сталися під час запуску теплоносія. Наразі без опалення залишаються близько 400 будинків. ПАТ «Київенерго» у триденний термін має усунути пошкодження та вийти на графік добової ліквідації. Про це під час виїзду на протиаварійні роботи на вулиці Семашка, 17 у Святошинському районі повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що з теплом зараз усі об’єкти соціальної сфери. Однак значною проблемою є підключення адміністративних будівель.

«В Україні досі не врегульованим є питання ціни на газ для опалення бюджетних установ. Розуміючи відповідальність, ми рішенням комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запустили школи. Але будівлі уряду, міністерств, КМДА залишаються без тепла поки питання не буде вирішене. Ми неодноразово зверталися до усіх зацікавлених інстанцій, але нині проблема залишається», – підкреслив він.

Також заступник голови КМДА наголосив, що місто проводить переговори з кожним ОСББ, аби вони не зволікали з підключенням тепла.

«Два місяці тому ми наполягали у діалозі з головами ОСББ та ЖБК, що необхідно підготувати будинки до зими та вчасно подати заявку на підключення. Є категорія голів правлінь цих будинків, які в останній момент згадали, що необхідно отримали акти готовності, зробити звірку заборгованості. Це десятки будинків, і ми будемо далі працювати з ними, аби в людей було тепло», – сказав Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]