Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На в’їздах до Києва розгортають 7 пунктів обігріву для водіїв

01 березня 2018 року, 12:25

За прогнозом синоптиків, до кінця дня 1 березня в столиці очікується сильний сніг, що йтиме всю ніч і закінчиться лише вранці, 2 березня. Наразі у Києві випало до 20 см снігу і до вечора кількість опадів збільшиться. У зв’язку з ускладненням погодних умов продовжує діяти заборона на в’їзд у місто великогабаритного та великовантажного транспорту до особливого розпорядження.

«У зв’язку зі складними погодними умовами триває обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту в столицю. Зокрема, заборонено проїзд через центр. Завдяки цьому комунальна корпорація «Київавтодор» має можливість належним чином почистити міські дороги від снігу. Тому сьогодні ми додатково розгортаємо 7 пунктів обігріву для водіїв», – повідомив Роман Ткачук.

На 7 в’їздах до Києва силами ГУ ДСНС України у м. Києві розгорнуть пункти обігріву для водіїв у місцях відстою великогабаритного транспорту:

1. Бориспільське шосе – в районі КП, у напрямку від м. Бориспіль.

2. Броварське шосе – у районі КП, в напрямку від м. Бровари.

3. Вул. Богатирська (Оболонський район) – у районі КП, у напрямку від м. Вишгород.

4. Гостомельське шосе – в районі КП, у напрямку від смт. Гостомель.

5. Столичне шосе – у районі КП, в напрямку від м. Обухів.

6. Просп. Глушкова – в районі КП, у напрямку від м. Одеса.

7. Брест-Литовське шосе – в районі КП, у напрямку від м. Житомир.

Столична влада звертається до водіїв із проханням не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Це дозволить ефективно залучати снігоприбиральну техніку до очищення доріг, щоб забезпечити комфортне пересування містом. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]