Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА обговорять, як ефективніше використовувати кошти столичного бюджету

(подію завершено)

14
березня середа
час проведення 10:30

14 березня з 10:30 до 17:30 у Київській міській державній адміністрації відбудеться круглий стіл із теми: «Забезпечення ефективного та доброчесного здійснення публічних закупівель в системі Київської міської влади».

Під час заходу відбудеться обговорення базових проблем Києва у сфері реалізації публічних закупівель і наявних методів їх розв’язання для заощадження бюджетних коштів.

Спікери круглого столу:

  • перший заступник Київського міського голови – Микола Поворозник;
  • Державний уповноважений Антимонопольного комітету України – Агія Загребельська;
  • директор Департаменту регулювання публічних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України – Лілія Лахтіонова;
  • начальник відділу моніторингу закупівель у бюджетній сфері Департаменту моніторингу та перевірок закупівель Державної аудиторської служби – Олександр Кудим;
  • директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА – Оксана Колтик.

Учасники круглого столу: керівники і представники тендерних комітетів структурних підрозділів КМДА та найбільших комунальних підприємств столиці.

Захід проводиться в рамках проекту «Забезпечення ефективного та доброчесного здійснення публічних закупівель в системі Київської міської влади» Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, сесійна зала, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]