Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочато підготовку до призову на строкову військову службу в 2018 році

14 березня 2018 року, 14:42

Для належної підготовки весняного та осіннього призовів 2018 року розпорядженням КМДА затверджено заходи з підготовки до проведення в Києві чергових призовів громадян України на строкову військову службу.

Зокрема, Департамент охорони здоровʼя має забезпечити військово-лікарську комісію Київського міського військового комісаріату медичним інструментарієм і господарським майном, необхідним для медичного огляду громадян призовного віку.

Подбати про медичний огляд громадян призовного віку під час приписки до призовної дільниці та прийняття на військову службу за контрактом повинні районні державні адміністрації.

Департаменту транспортної інфраструктури доручено забезпечити перевезення військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату, призовників із призовних дільниць на Київський міський збірний пункт, військовозобовʼязаних, призваних під час мобілізації, а також мобільних груп у складі представників військових комісаріатів та правоохоронних органів для розшуку призовників і військовозобовʼязаних, які ухиляються від призову.

Підготовка до весняного та осіннього призовів триватиме в рамках Міської цільової програми поліпшення організації підготовки громадян до військової служби, військово-патріотичного виховання молоді, приписки до призовної дільниці, призову на строкову військову службу, призову військовозобовʼязаних під час мобілізації у 2016-2018 роках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]