Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У період складних погодних умов водіїв закликають не користуватись автомобілями

15 березня 2018 року, 17:14

Зважаючи на очікувані ускладнення погодних умов завтра по обіді, столична влада закликає водіїв утриматись від поїздок на власному транспорті. Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. 

«На жаль, у другій половині завтрашнього дня знов очікуємо на зниження температури та значні опади. За прогнозами, вони триватимуть упродовж вихідних, тож, імовірно, будуть намети. Щоб уникнути ускладнень руху, я прошу водіїв, за можливості, не використовувати власний транспорт і утриматись від поїздок у центральну частину міста. Також закликаю водіїв не залишати авто обабіч доріг, адже це заважатиме роботі снігоприбиральної техніки, тож ми будемо змушені знову переставляти автомобілі евакуатором», – зауважив Дмитро Давтян. 

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, 17 та 18 березня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади (вдень 17 березня помірний сніг), хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 5-7° морозу (вночі 18 березня близько 10° морозу).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]