Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із ночі підприємства «Київавтодору» активно розчищали від снігу вулиці та дороги міста

21 березня 2018 року, 12:11

Починаючи з ночі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» активно розчищали від снігу вулиці та дороги міста. До роботи залучили 321 одиницю спецтехніки та бригад із ручного прибирання. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Щоб оперативно впоратися з наслідками снігопаду, уночі та зранку очищення головних магістралей і вулиць, якими курсує громадський транспорт, проводилося великими та малими колонами.

Малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання очищали від снігу підходи до наземних і підземних пішохідних переходів, тротуари та зупинки громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації.

Також до розчищення столиці від снігу долучилися 3,8 тисячі працівників і 154 одиниці техніки житлово-комунальних дільниць.

Найближчими днями шляхово-експлуатаційні підприємства проводитимуть роботи з вивезення снігу, і вже незабаром дорожники розпочнуть активний дорожньо-будівельний сезон.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]