Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Всеукраїнська конференція «Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми»

(подію завершено)

23
березня п'ятниця
час проведення 10:00

23 березня з 10:00 до 18:00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації триватиме Всеукраїнська конференція «Освіта дітей з ментальними порушеннями. Права та проблеми».

О 9:30 у рамках конференції відбудеться прес-брифінг щодо індивідуальної програми розвитку дитини та її особистого асистента, безбар’єрного простору.

У програмі заходу планується проведення пленарних доповідей, обговорення та прийняття резолюції конференції. Її рішення будуть внесені у вигляді пропозицій у доповідь із контрольного питання комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України «Про стан виконання рекомендацій парламентських слухань із теми: «Освіта, охорона здоров’я та соціальне забезпечення дітей з порушеннями психофізичного розвитку: проблеми та шляхи їх вирішення», схвалених постановою ВРУ від 13 січня 2015 року № 96 – VIII.

Попередня реєстрація учасників обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/wJMZGOrrP6gfelYz1. Реєстрація учасників на місці розпочнеться 23 березня о 9:00.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА.

Акредитація представників ЗМІ: (067) 246 40 99 або [email protected] (Тетяна Савіцька).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]