Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автобуси № 62 та № 115 змінять рух через проведення фестивалю Українсько-німецького року мов

07 вересня 2017 року, 16:12

Із 8 до 11 вересня змінять рух автобуси № 62 та № 115 у зв’язку з підготовкою та проведенням на Контрактовій площі культурно-масового заходу «Фестиваль-відкриття Українсько-німецького року мов». Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Так, 8 вересня з початку до закінчення руху, 9 вересня з початку руху до 12:00, а також 11 вересня з початку руху до 18:00 автобуси № 62 курсуватимуть за трасою: від Ботанічного саду до Володимирського узвозу за діючим маршрутом, далі – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Спаська – вул. Волоська – вул. Сковороди – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі за діючим маршрутом.

9 вересня з 12:00 до закінчення руху та 10 вересня з початку до закінчення руху автобуси курсуватимуть так:

  • маршрут № 62: від Ботанічного саду до вул. Сагайдачного за діючим маршрутом, далі – вул. Андріївська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі за діючим маршрутом.
  • маршрут № 115: від кінцевої зупинки «Будинок культури» до вул. Волоської за діючим маршрутом, далі – вул. Іллінська – вул. Набережно-Хрещатицька, далі за існуючим маршрутом.

Ознайомитись із розкладом руху наземного громадського транспорту можна за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]