Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Демонтажні роботи верхніх поверхів будівлі в пров. Десятинному, 3-5 відбуваються згідно графіку

29 липня 2015 року

Сьогодні, 29 липня, співробітники Управління з питань запобігання та виявлення корупції секретаріату Київської міської ради перевірили хід виконання робіт з демонтажу верхніх поверхів будівлі в пров. Десятинному, 3-5. Як зазначив начальник управління Павло Литвинов, роботи виконуються згідно графіку.
“Зважаючи на темпи демонтажних робіт, ми маємо всі підстави вважати, що вони будуть закінчені у визначений строк — до вересня. Забудовник виконує всі домовленості і сьогодні ми побачили демонтаж даху”, - зауважив Литвинов.
Нагадаємо, демонтаж верхніх поверхів будови у пров. Десятинному розпочаті 3 червня. Тоді особисто заступник міського голови — секретар Київради Олексій Резніков, разом із будівельниками, взяв в руки кувалду та розбив першу стіну.
Згідно рішенню Київради від 12 лютого, 2015 р. ТОВ “Інтергал-Буд” мало знести верхні поверхи будівлі для приведення її до містобудівних вимог в частині висотності. Висота не має перевищувати 27 м. Ситуація на контролі заступника міського голови - секретаря Київради Олексія Резнікова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]