Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати хочуть вдосконалити Порядок набуття прав на землю із земель комунальної власності Києва

25 травня 2016 року

Депутати хочуть вдосконалити Порядок набуття прав на землю із земель комунальної власності Києва

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати розглянули проект рішення Київської міської ради “Про затвердження порядку набуття прав на землю із земель комунальної власності в місті Києві”.

Документ має на меті встановити особливості користування земельними ділянками комунальної власності територіальної громади Києва, спростити та удосконалити процедуру проходження документів у Київраді. Також передбачається, що Порядок полегшить процедуру подачі до Київської міської ради і розгляд нею та її структурними підрозділами і виконавчими органами заяв на одержання документів дозвільного характеру в сфері земельних відносин. Окрім того, документ приводить у відповідність до чинного законодавства процедуру приватизації земельних ділянок, які перебувають у користуванні громадян, процедуру передачі орендарем земельної ділянки та поновлення договору оренди земельної ділянки тощо.

Аби ретельно вивчити Порядок набуття прав на землю із земель комунальної власності Києва, депутати постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування вирішили створити робочу групу, яка детально вивчатиме всі положення документу. Очолила РГ депутат Київради Ольга Балицька, до складу увійшли представники профільних департаментів та депутати Київради-члени земельної комісії. Результати роботи мають представити уже за тиждень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]