Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати напрацьовують зміни до бюджету столиці на 2016 рік

18 липня 2016 року

Депутати напрацьовують зміни до бюджету столиці на 2016 рік

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погоджували внесення змін до бюджету Києва на 2016 рік.

Наразі бюджет міста Києва перевиконано на 2 млрд грн. За рахунок цих коштів планується збільшити фінансування галузей, які потребують цього найбільше. Зокрема, пропонується спрямувати кошти субвенції на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг у сумі 106,2 млн грн.

На міську цільову програму профілактики та протидії злочинності “Безпечна столиця” на 2016-2018 роки планується збільшити видатки в сумі 80 млн грн. Також у зв'язку зі збільшенням звернень громадян, пропонується збільшити фінансування цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” для виплати матеріальної допомоги містянам, які опинились у скрутних життєвих обставинах, на 3,1 млн грн.

Для забезпечення розрахунків за споживання електроенергії та виконання поточних ремонтів контактної мережі КП “Київпастранс”, враховуючи зростання вартості електроенергії пропонується збільшити видатки загального фонду для Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) у сумі 38,8 млн грн.

Остаточне коригування міського бюджету розглядатиметься на пленарному засіданні Київради уже цієї п'ятниці 22 липня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]