Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дніпровському ринку надали землю в оренду на 15 років

12 липня 2016 року

Дніпровському ринку надали землю в оренду на 15 років

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати передали земельні ділянки ПАТ “Дніпровський ринок” для обслуговування та експлуатації ринкового комплексу на вул. Попудренка,5 у Дніпровському районі.

В оренду на 15 років ПАТ “Дніпровський ринок” надаються земельні ділянки площами 0,008 га, 0,346 га, 0,12 га та 0,07 га із земель комунальної власності.

“Вся документація підготовлена відповідно до вимог чинного земельного законодавства. За численними зверненнями місцевих мешканців ринок там надзвичайно потрібний. Також хочу зазначити, що всі депутати Дніпровського району підтримують функціонування цього ринку. По-перше, орендна плата становить орієнтовно 2,5 мільйони гривень, і це те, що місто може мати сьогодні. Також ми матимемо змогу якісно покращити стан об'єкту і привести його до ладу”, — зазначив депутат Київради Андрій Странніков.

Рішення також передбачає внесення змін до “Програми розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста”.

Відповідно до Податкового кодексу України, орієнтовний розмір орендної плати складатиме 2 439 012 грн 52 коп (10% від кожної земельної ділянки).

Рішення підтримали 66 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]