Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Соборності України у столиці вручили державні нагороди видатним киянам

23 січня 2017 року, 15:41

Геннадій Пліс привітав видатних киян із Днем Соборності України та вручив їм державні нагороди та відзнаки.

«Ми, українці, носії різних етносів, мов і звичаїв, після подій на Майдані вже знаємо, що наша сила – в єдності. Українська ідентифікація – це те, що одночасно поєднує і відрізняє нас від інших. Ми пишаємось тим, що ми разом, і що ми не такі, як інші. Ми – унікальні!» – зауважив Геннадій Пліс.

Він вважає, що проголошення соборності стало могутнім проявом прагнення українців до територіальної і етнічної єдності.

«Вказані події, як ніколи, дуже символічні сьогодні. Адже найкращі наші сини та доньки б’ються на передовій заради цієї єдності, проливають кров за цілісність кордонів України. Агресія Росії пробудила в українцях бажання знову, вкотре, бути єдиними та вільними», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він вручив Ордени «За заслуги» II та III ступенів, Орден «Княгині Ольги» II та III ступенів, відзнаки Президента – Хрест Івана Мазепи та звання «Мати-героїня», а також звання «Заслужений будівельник України», «Заслужений лікар України» та «Заслужений працівник культури України» найкращим киянам.

«Ваша самовіддана праця, високий професіоналізм, добрі справи та чуйні серця рухають країну й місто вперед, змінюючи їх на краще», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]