Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники продовжують очищувати дороги Києва та вивозити сніг із міста

17 листопада 2016 року, 16:05

Працюючи позмінно в цілодобовому режимі, працівники підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують виконувати роботи з очищення доріг та вивезення снігу з вулично-дорожньої мережі столиці. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Так, у нічний час доби, з середи на четвер, роботи із ручного прибирання вулично-дорожньої мережі столиці проводили 23 бригади автодорівців. Також у другу зміну на вулицях Києва працювало 167 одиниць спеціальної техніки, у тому числі 32 снігоочисні машини, 29 тракторів зі спеціальним обладнанням, 22 солерозкидувачі тощо.

Активні роботи тривали на вул. Саксаганського, площі Перемоги, Володимирському узвозі, вул. Пушкінській, просп. Перемоги, вул. І. Мазепи, Севастопольській площі, вул. Братиславській, вул. Курчатова, вул. Народного Ополчення, вул. Автозаводській, просп. Оболонському, вул. Березняківській, просп. П. Тичини, вул. Шумського, Наддніпрянському шосе, Гаванському і Новокостянтинівському шляхопроводах, Московському мосту та інших.

За минулу добу для утримання вулично-дорожньої мережі у належному стані та забезпечення безпечних умов для руху автотранспорту дорогами столиці, а пішоходів – тротуарами, підприємствами корпорації було витрачено 129,5 т солі та 371,4 т піщано-соляної суміші. З вулично-дорожньої мережі міста вивезено 4164 т снігу.

Сьогодні, 17 листопада, роботи продовжуються. Триває механізоване і ручне прибирання снігу на просп. Оболонському, вул. Набережно-Рибальській, вул. Кайсарова, Софійській площі, вул. Попудренка, вул. М. Цвєтаєвої, вул. Братиславській, вул. Г. Хоткевича, вул. Бальзака, вул. Харківське шосе, вул. Ревуцького, Привокзальній площі, вул. Генерала Жмаченка, вул. Межигірській, вул. Костянтинівській, вул. Курнатовського, вул. Кибальчича, б-р Дарницькому, вул. Е. Сверстюка та на багатьох інших вулицях міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]