Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Двом бібліотекам Солом'янки можуть дати нові назви

12 вересня 2016 року

Двом бібліотекам Солом'янки можуть дати нові назви

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків депутати підтримали проект рішення щодо перейменування двох бібліотек Солом'янського району.

Зокрема йдеться про бібліотеку для дітей імені Василя Чапаєва Централізованої бібліотечної системи Солом'янського району. Згідно проекту рішення, їй пропонується дати назву імені Івана Світличного — поета, члена Спілки письменників України, літературознавця і критика.

Також пропонується перейменувати публічну бібліотеку імені Валерія Чкалова на “Солом'янську”. Така назва зумовлена розташуванням бібліотеки, адже вона знаходиться у районі, який має історичну назву “ Солом'янка”.

Відповідні варіанти перейменування пройшли громадське обговорення — голосування на офіційному сайті Солом'янської райдержадміністрації.

Зазначений проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань культури та туризму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]