Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Електронна петиція щодо закриття чи переформатування “Пташиного ринку” набрала більше 10000 голосів

02 лютого 2016 року

Електронна петиція щодо закриття чи переформатування “Пташиного ринку” набрала більше 10000 голосів

Сьогодні, 2 лютого, ще одна електронна петиція набрала необхідну, для прийняття до розгляду, кількість голосів. Мова йде про петицію щодо закриття чи переформатування “Пташиного ринку” у Києві, яка отримала 10076 підписів.

Петиція буде розглянута у порядку, визначеному рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 "Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій".

Автор петиції Світлана Костецька зазначає, що “Пташиний ринок” на Куренівці - це не тільки місце, де можна придбати домашнього улюбленця, чи корм для нього, але й місце, де тварини - звичайний товар, який масово гине від холоду, голоду чи під колесами електричок. Практично всі тварини тут виглядають хворими і кволими. “Продавці дуже часто хитрують, і фарбують тварин шкідливою хімією аби збільшити їхню вартість. Жах навіть не в тому, що, купуючи бажане, Ви можете сильно здивуватися невідповідності купленого, найбільша біда - це віруси”, - наголошує Світлана Костецька. Вона пропонує міській владі закрити “Пташиний ринок”.

З повним текстом петиції можна ознайомитися тут: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=1989

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]