Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Індекс промислової продукції у столиці зменшився

19 вересня 2017 року, 18:25

У січні-липні індекс промислової продукції у Києві зменшився до 96,9% у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Про це з посиланням на дані офіційної звітності повідомляє перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. В Україні цей показник становить 99,3%.

Перший заступник голови КМДА зауважив, що зменшення відбулось через зниження виробництва за видом економічної діяльності «Переробна промисловість». Йдеться про зменшення виробництва шоколаду та готових харчових продуктів із вмістом какао, а також безалкогольних напоїв. У столиці також стали випускати менше книг, брошур, листівок і подібної віддрукованої продукції (окрім продукції у вигляді окремих аркушів), інших конструкцій та їхніх частин, плит, прутків і подібних виробів із чорних металів або алюмінію, друкованих змонтованих схем, приладів для контролю інших фізичних характеристик, електричних сигналізаційних приладів для захисту від крадіжки або пожежі, бухгалтерських машин, касових апаратів, обладнання для миття, наповнювання, закупорювання пляшок та інших ємностей, дерев’яних меблів для спалень, їдалень і віталень тощо.

Нагадаємо, у січні-червні 2017 року індекс промислової продукції зменшився до 97,7% у порівнянні з відповідним періодом минулого року. На вказаний період в Україні цей показник становив 99,6%.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]