Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 7 жовтня ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки проводиться винятково через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки

11 жовтня 2023 року, 13:05

Із 7 жовтня ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися винятково через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки. Це дасть змогу автоматизувати процес ідентифікації і віднесення об’єкта до категорії підвищеної небезпеки відповідного класу. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

Порядок функціонування та ведення реєстру затверджений постановою Кабміну від 7 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки».

Так, від 7 жовтня юридична або фізична особа-підприємець подає матеріали щодо ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки в електронному форматі через свій особистий кабінет у Державному електронному реєстрі об'єктів підвищеної небезпеки за посиланням: e.dsns.gov.ua. Звертаємо увагу, реєстр наразі працює в тестовому режимі.

Нагадуємо, що до об’єктів підвищеної небезпеки відносяться об’єкти, на яких розміщені:

  • установки;
  • сховища (резервуари, посудини);
  • трубопроводи;
  • машини;
  • агрегати;
  • технологічне устаткування (обладнання);
  • споруди або комплекс споруд.

Вони повинні бути розташовані в межах об’єкта на поверхні землі або під землею, де тимчасово або постійно використовується, переробляється, виготовляється, транспортується, зберігається одна або кілька небезпечних речовин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]