Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ Цифровий запустив опитування про зарядні станції для електромобілів

10 квітня 2024 року, 8:55

Київ Цифровий спільно з Департаментом територіального контролю м. Києва запустив опитування щодо потреб власників електромобілів у зарядних станціях у місті. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

«Завдяки опитуванням ми розуміємо настрої містян, їхню думку, що їх турбує, які питання потребують першочергової уваги. Щодо опитування про зарядні станції для авто ми маємо на меті визначити місця, що будуть комфортними для всіх учасників дорожнього руху», – зазначив Петро Оленич.

Участь в опитуванні можуть взяти до 18 квітня всі користувачі застосунку Київ Цифровий у розділі «Електронна демократія» – «Опитування».

Нагадаємо, що кияни також можуть взяти участь в опитуванні про правила розміщення МАФів.

Київ Цифровий – мобільний застосунок, створений у 2021 році. Завдяки йому кияни можуть оплачувати проїзд та паркування в Києві, оплачувати комунальні послуги, отримувати новини від міста, підписувати петиції та брати участь в опитуваннях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]