Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» завершує капітальний ремонт 3 проспектів і 3 вулиць у столиці

23 листопада 2016 року, 11:32

За повідомленням комунальної корпорації «Київавтодор», наразі дорожники завершують роботи з капітального ремонту просп. Академіка Глушкова, просп. Броварського, вул. Васильківської від просп. Академіка Глушкова до ВДНГ, просп.  Перемоги від площі Перемоги до Повітрофлотського шляхопроводу, вул. Григорія Сковороди та вул. Павла Грабовського.

В активній фазі капітальний ремонт вул. 9-го травня, вул. Трублаїні, вул. Миропільської, вул. Механізаторів, вул. Міжнародної, Кільцевої дороги, шляхопроводів на Одеській площі та просп. Науки.

Як наголошує корпорація, кожен погожий день автодорівці використовують для проведення капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі та прибудинкових територій міста.

При цьому обов’язково враховується метеорологічна ситуація. Так, якщо проведення підготовчих робіт, таких як встановлення бордюрного каменю, ремонт зливоприймачів та оглядових колодязів, вставлення їх на проектну відмітку чи фрезерування можливо як за сприятливих погодних умов, так і при мінливій прохолодній погоді, то облаштування асфальтобетонного покриття проводять винятково за сухої погоди. За якістю виконання ремонтних робіт на кожному об’єкті обов’язково слідкують спеціалісти технічного нагляду комунальної корпорації «Київавтодор».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]