Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада передала метроном міському будинку дитини ім. М. М. Городецького

30 січня 2017 року

Київрада передала метроном міському будинку дитини ім. М. М. Городецького

Сьогодні у Київській міській раді передали Інтерактивний метроном для Київського міського будинку дитини ім. М. М. Городецького. Метроном було придбано за кошти, зібрані на Першому Київському благодійному аукціоні до дня Святого Миколая 14 грудня 2016 року.

«Лоти, що виставляли на аукціоні – це особисті речі відомих українців. Приміром, це бубен співачки Руслани, боксерські рукавички Кличка, футболка та альбом від Гапчинської. Також були представлені художні вироби на новорічну тематику та обереги, створені людьми з обмеженими можливостями. Загалом було виставлено 19 лотів. Також гості аукціону могли придбати вироби ручної роботи до Новорічних та Різдвяних свят за фіксованою ціною», – зазначила депутат Київради Наталія Маслова.

У рамках благодійного аукціону вдалося зібрати 129 тисяч гривень. Отриманих коштів вистачило, аби купити метроном в міський будинок дитини.

Київський міський будинок дитини ім. М.М. Городецького розрахований на 120 дітей віком від 1 місяця до 4-х років. Серед вихованців - діти-сироти, діти-інваліди з дитинства, діти з множинними вродженими вадами розвитку, ураженням нервової системи та порушенням психіки.

Заняття з Інтерактивним метрономом, який за допомогою звукових ритмічних сигналів стимулює мозкову активність, необхідні для реабілітації дітей з синдромом дефіциту уваги, порушеннями аутистичного спектру, синдромом Аспергера, затримкою психічного розвитку, ДЦП, затримкою мовленнєвого розвитку, порушеннями темпу мови, дітей після черепно-мозкових травм, пошкоджень спинного мозку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]