Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада перевірить проектування, якість ремонту та утримання столичних доріг у 2016 році

23 березня 2017 року

Київрада перевірить проектування, якість ремонту та утримання столичних доріг у 2016 році

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати створили тимчасову контрольну комісію, яка перевірить проектування, якість будівництва, ремонту та утримання столичних доріг у 2016 році.

Створена ТКК має перевірити дотримання будівельних норм, державних стандартів і правил, порядку здійснення процедур закупівель та виконання договорів підряду при проектуванні, будівництві, реконструкції, ремонті та утриманні вулиць і доріг столиці за кошти міського бюджету у 2016 році.

Також комісія перевірятиме якість виконання дорожніх робіт підрядними організаціями.

Загалом до ТКК увійшли 15 депутатів Київради, очолив комісію Сергій Харчук. Строк діяльності тимчасової комісії — 6 місяців.

Рішення сприятиме проведенню комплексної перевірки якості доріг у місті Києві та захисту прав містян на безперервне, безпечне і зручне користування дорогами і вулицями столиці.

Створення відповідної ТКК підтримали 91 депутат.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]