Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада запровадить відкриті аукціони для приватизації комунального майна

14 вересня 2017 року

Київрада запровадить відкриті аукціони для приватизації комунального майна

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати у першому читанні підтримали зміни до Програми приватизації комунального майна територіальної громади міста Києва.

Зокрема, планується запровадження системи “ProZorro.Продажі”, яка дозволить проводити в столиці відкриті електронні аукціони, за якими зможе спостерігати громадськість.

“Впровадження системи ProZorro.Продажі у столиці – необхідність, оскільки нинішня система має безліч вад, які дозволяють продавати комунальне майно за заниженими, несправедливими цінами. Уже 9 місцевих громад впровадили таку систему у своїх містах. У Києві до цієї програми самостійно уже долучилися “Укрпошта”, “Укравтодор” та “Київський метрополітен”, - зазначив ініціатор рішення, депутат Київради Леонід Антоненко.

Проект рішення має на меті зробити систему Prozorro.Продажі єдиним можливим способом продажу комунального майна. За впровадження програми у першому читанні проголосували 95 депутатів Київради. Після того, як буде напрацьовано механізм роботи відповідної системи, за документ голосуватимуть в цілому.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]