Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада збільшила фінансування комунальних ЗМІ

22 лютого 2018 року

Київрада збільшила фінансування комунальних ЗМІ

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міської цільової програми “Київ інформаційний”.

Відповідно до змін, збільшуються кошти для КП Київської міської ради “Телекомпанія Київ”, КП “Радіостанція “Голос Києа” та КП Київської міської ради “Вечірній Київ”. 

Є необхідність придбання телевізійного обладнання, яке планується використовувати для організації прямих включень з будь-якої точки столиці, обладнання для радіостанції та редакціям газет “Вечірній Київ” та “Хрещатик”. 

“Ми просимо додатково кошти, закладені в бюджеті міста Києва в розмірі ‎44,9 мільйони гривень.  Зокрема 26% складає збільшення заробітної плати працівникам комунальних ЗМІ. Ще 47%  — це капітальні видатки, вони складають ‎20,9 млн грн. Хочу зазначити, що останнє оновлення техніки  наших комунальних ЗМІ відбувалось у 2001 році. Зокрема гостро оновлення обладнання потребує студія каналу “Київ”, також каналу необхідно продовжити 2 ліцензії, які закінчуються”, - зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київради (КМДА) Марина Хонда.

Рішення підтримали 62 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]