Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» відновлює обладнання тепломереж у межах підготовки теплового господарства столиці до наступного опалювального сезону

02 травня 2024 року, 11:52

Фахівці «Київтеплоенерго» виконують ремонти тепломереж і модернізацію супутнього теплоенергетичного обладнання. Так, на бульварі Жуля Верна в одній із теплокамер замінили запірну арматуру, встановивши кульовий кран діаметром 400 мм та 2 кульових крани діаметром 80 мм. Про це повідомляє комунальне підприємство.

Коректна робота цього обладнання дозволить швидше та надійніше регулювати роботу тепломережі в разі її пошкодження, а також зменшити кількість відключених будинків на час проведення ремонтних робіт.

Ця тепломережа введена в експлуатацію 1988 року. Тут були встановлені старі засувки ще радянського зразка, що за тривалий час експлуатації вже вичерпали свій ресурс. Завдяки проведеному ремонту та заміні застарілого обладнання теплокамери підвищиться надійність теплопостачання для 34 будівель Святошинського району: 27 житлових будинків, 6 навчальних закладів та 1 відомства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]