Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комісія з вирішення спірних питань по ДПТ с. Биківня у Деснянському районі почала свою роботу

12 січня 2016 року

Комісія з вирішення спірних питань по ДПТ с. Биківня у Деснянському районі почала свою роботу

Сьогодні відбулося перше засідання Погоджувальної комісії з вирішення спірних питань, які виникли під час громадського обговорення детального плану території селища Биківня у Деснянському районі.

Депутати Київради визначили представника ініціативної групи, який представлятиме інтереси громадськості на засіданнях погоджувальної комісії. Ним став Юрій Рєпін — представник Всеукраїнської асоціації “Укрмолодьжитло”.

Нагадаємо, що за замовленням Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (КМДА) комунальна організація “Інститут Генерального плану м. Києва” розробила детальний план території с. Биківня з метою надання земельних ділянок у власність учасникам та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Проте, під час громадських обговорень цього ДПТ мешканці селища виступили категорично проти його прийняття.

З метою врахування громадських інтересів, для всестороннього обговорення ДПТ 17 грудня 2015 на своєму засіданні Київрада створила відповідну погоджувальну комісію. Головою погоджувальної комісії визначено керівника апарату виконавчого органу Київради (КМДА) Володимира Бондаренка.

Погоджувальна комісія з даного питання працюватиме два тижні. Наступне засідання відбудеться завтра, 13 січня, о 14:00. На розгляд депутатів мають представити матеріали детального плану території с. Биківня.

Засідання погоджувальної комісії з вирішення спірних питань, які виникли під час громадського обговорення детального плану території с. Биківня відкриті для громадськості та засобів масової інформації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]