Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Легендарна двоповерхова кав’ярня на колесах «LennyBus» вирушила на реставрацію, перед цим зробивши почесне коло центром столиці

11 лютого 2024 року, 15:35

Легендарна двоповерхова кав’ярня на колесах «LennyBus», що розміщувалася на вул. Архітектора Городецького, сьогодні, 11 лютого, вирушила на реставрацію. Перед цим червоний автобус зробив почесне коло центром – виїхав із вул. Городецького, розвернувся на Європейській площі, проїхався Хрещатиком, розвернувся біля Бізнес-центру «Арена сіті» і назад повернувся до Майдану Незалежності.

Нагадаємо, договір оренди землі власники автобуса вирішили не продовжувати через економічні причини, зокрема у зв’язку зі складним фінансовим станом через повномасштабну війну та спад кількості відвідувачів.

Поки триватиме пошук нової локації, більш вигідної економічно для продовження підприємницької діяльності, власники вирішили відправити «LennyBus» у ремонт. Адже вже давно треба було відремонтувати барну стійку, перекласти підлогу й відправити кавомашину на технічне обслуговування.

«Я висловлюю велику подяку міській владі та особисто меру Києва. Адже лише за останні роки «торгівля на колесах» стала легальною, і наш автобус нарешті отримав змогу стати кав’ярнею на колесах. Ми, як добропорядний бізнес, чекатимемо на поліпшення економічного стану в країні Розраховуємо, що місто розгляне варіанти нашої подальшої роботи, щоб ми могли повернутися до неї раніше – після того, як кавʼярня буде реставрована й оновлена для відвідувачів», – зазначила власниця кав’ярні «LennyBus» Валерія Лішневська.

Фото – «Телеграф», Ян Доброносов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]