Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ліквідація наслідків негоди у столиці: протягом вихідних пошкоджені або повалені 107 дерев

22 квітня 2024 року, 15:43

Через негоду та сильний вітер протягом вихідних днів у Києві виявлено 60 повалених дерев, 47 – зазнали пошкоджень. У ліквідації наслідків буревію задіяли 12 одиниць техніки та 39 комунальників. Про це інформує КО «Київзеленбуд».

До аварійно-диспетчерської служби комунального об’єднання надійшло 26 дзвінків про пошкоджені дерева. Фахівці КП УЗН та аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» ліквідували наслідки пошкодження або падіння 81 дерева.

Також до ліквідації наслідків негоди залучили рятувальників комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку». Від ранку 21 квітня оперативні підрозділи у складі 15 осіб відпрацювали 6 виїздів, під час яких прибрали повалені дерева з вулиць і доріг, розчистили тротуари та проїжджі частини для відновлення руху, демонтували аварійні конструкції (металеві листи) на дахах, звільнили з-під дерев автотранспорт. Роботи проводили в Подільському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському районах столиці.

Нагадаємо, у випадку, якщо дерево впало чи зламалися гілки, необхідно телефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» за номером 044-272-40-18.

Також при падінні дерев чи гілок треба викликати рятувальників: 101 або 044-430-37-13 (телефон КАРС). При травмуванні людей негайно телефонуйте на 103.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]